Videos

Иако сликите се одличен начин да се овековечи некој момент, сепак видеото ни доловува една поразлична димензија и ни овозможува уникатно доживување на самиот настан. Не се вообичаените видеа во кои што кажувааат како се изведува вежбата со три серии по десет повторувања, туку нудат еден поразличен начин на изразување…креативен и уметнички. Проверете и оценете сами!

[spacer height=”10px”]

[spacer height=”10px”]

[spacer height=”10px”]

[spacer height=”10px”]

[spacer height=”10px”]

[spacer height=”10px”]

[spacer height=”10px”]