Зошто треба да дојдете на Fit Games?

fit games mariofit.net
Претпоставувам дека оваа сабота ви е веќе резервирана за настанот на месецот – Fit Games кој го организира Protein Lab во соработка со Crossfit Skopje & Nagomy Fitness. Овој настан, кој е еден од ретките од овој вид е отворен за сите кои сакаат да го проследат натпреварот како гледачи, и за сите оние кои редовно и активно се занимаваат со crossfit и/или функционален фитнес и се расположени да се вклучат како учесници. Сите кои ќе присуствуваат ќе имаат можност да ги дегустираат вкусните п...
More