Како да останете доследни на вашиот режим на исхрана?

Ако сте пробале да внимавате на исхраната во турбо работни денови во кои можете да одвоите само неколку минути за оброк, знаете колку е тешка оваа задача. А ако планирате да почнете со фит режим на исхрана од понеделник најдобро би било на време да се заштитите од фрустрацијата која доаѓа со неможноста да се придржувате кон тоа што сте го наумиле. Во што е тајната? Не е тајна, но колку често и да зборуваме за тоа брзо го забораваме: подготвувајте ги оброците однапред! Воопшто не е лесно да с...
More