5 психолошки фази во фитнесот низ кои мора да поминете

психолошки фази во фитнесот
Без разлика дали сега почнувате со фитнес програма или сте веќе искусни во вежбањето, постојат психолошки фази во фитнесот низ кои природно ќе поминете. Ако се подготвите за она што следи, многу побрзо ќе ги надминете оние потешките фази и ќе стигнете до моментот кога ќе уживате во сѐ што правите за вашето тело и здравје. Фаза 1 - Одлука Првата од петте психолошки фази во фитнесот започнува со одлуката да го подобрите изгледот, здравјето, силата, кондицијата - што и да е вашата конечна цел. П...
More