ПсихоФит: Како фитнесот ја подобрува вашата продуктивност?

поголема продуктивност
Ако мислите дека сте премногу зафатени и немате време за вежбање, размислете уште еднаш. Сетете се на сите успешни бизнисмени кои физичката активност ја ставаат на листата на приоритети во денот. Тие тврдат дека вежбањето им помага да ја подобрат нивната продуктивност и ефикасност, па зошто мислите дека не би ви помогнало на вас? Ако не верувате во нивните тврдења, потпрете се на доказите на науката. Ги чува мозочните клетки Освен физичкиот изглед, силата и кондицијата, вежбањето е неизоставен...
More