Како да се подготвите за кросфит натпревар – 7 клучни совети

подготовки за кросфит натпревар
Сите одлуки кои ги донесувате во врска со исхраната и другите аспекти од вашиот животен стил влијаат на физичките и менталните перформанси. Затоа на ден пред интензивен физички напор како што е кросфит натпревар не смеете да си дозволите грешки. Генерално треба да се држите до навиките кои веќе сте ги воспоставиле, но ќе треба да направите и неколку модификации доколку сакате да ги исполните сопствените очекувања за големиот ден.   1. Подобрете ги мобилноста и флексибилноста Не помислувајт...
More

Зошто треба да дојдете на Fit Games?

fit games mariofit.net
Претпоставувам дека оваа сабота ви е веќе резервирана за настанот на месецот – Fit Games кој го организира Protein Lab во соработка со Crossfit Skopje & Nagomy Fitness. Овој настан, кој е еден од ретките од овој вид е отворен за сите кои сакаат да го проследат натпреварот како гледачи, и за сите оние кои редовно и активно се занимаваат со crossfit и/или функционален фитнес и се расположени да се вклучат како учесници. Сите кои ќе присуствуваат ќе имаат можност да ги дегустираат вкусните п...
More