Како да се подготвите за кросфит натпревар – 7 клучни совети

подготовки за кросфит натпревар
Сите одлуки кои ги донесувате во врска со исхраната и другите аспекти од вашиот животен стил влијаат на физичките и менталните перформанси. Затоа на ден пред интензивен физички напор како што е кросфит натпревар не смеете да си дозволите грешки. Генерално треба да се држите до навиките кои веќе сте ги воспоставиле, но ќе треба да направите и неколку модификации доколку сакате да ги исполните сопствените очекувања за големиот ден.   1. Подобрете ги мобилноста и флексибилноста Не помислувајт...
More