ПсихоФит: Откријте од каде потекнува вашиот зголемен апетит

психолошки причини за појава на зголемен апетит
Дали храната ја доживувате како средство за задоволување на основните телесни потреби за да се одржите во добро здравје? Или таа е ваша награда, утеха, дел од социјалните активности? Ако сакате да се изборите против проблемот со зголемен апетит ќе мора прво да ја лоцирате причината. Главни психолошки причини за појава на зголемен апетит Колку често ви се случува да се затекнете во состојба во која сте прејадени, а не сте го планирале  ниту сте го сакале тоа? Можеби сте дозволиле да прегладните...
More