MarioFit и Skopje City Mall ви претставуваат: Late Night Shopping – големи попусти до 70%

MarioFit во соработка со Skopje City Mall ви го претставуваат овогодишениот Late Night Shopping кој започнува денес (01.07.2016) и трае до крајот на овој викенд. Искористете ги попустите до 70% во сите продавници во Skopje City Mall.

 

????????????????????????????????????

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кошула – Tom Tailor – 2.799 денари
* цена со попуст – 1.399 денари

Кратки панталони – Tom Tailor – 3.099 денари
* цена со попуст – 1549 денари

Чанта – Tom Tailor – 3.699 денари
* цена со попуст – 1.849 

Чевли – Timberland – 3.990 денари
* цена со попуст – 3.190 денари

Алка – Timberland – 1.290 денари
* цена со попуст – 690 денари

Очила – Timberland – 7.990 денари
* цена со попуст – 6.390 денари

 

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

 

Одело – Bitsiani – 10.960 денари
*  цена со попуст – 8.368 денари

Кошула – Bitsiani – 3.990 денари
* цена со попуст – 2.799 денари

Кондури – Kigili – 8.910 денари
* цена со попуст – 6.240 денари

Очила – Dita – 76.800 денари
*  цена со попуст – 69.120 денари

Марамче – Bitsiani – 1.130 денари
* цена со попуст – 909 денари

 

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

DSC_0297

DSC_0299

????????????????????????????????????

Кошула – Polo – 5.990 денари
*  цена со попуст – 4.492 денари

Кратки панталони – Polo – 5.990 денари
*  цена со попуст – 3.843 денари

Чевли – Timberland

Очила – Dsquared2 – 17.700
*  цена со попуст – 12.390 денари