Добредојдовте

Добредојдовте

Во мојот фит свет

Тренирај

Тренирај

Со Мене

Персонализирани

Персонализирани

Нутрициони и Тренинг програми

YOU’VE MADE THE DECISION TO MAKE POSITIVE CHANGES. ALL YOU NEED TO DO NOW IS ACT ON THAT DECISION AND UNLOCK YOUR ULTIMATE POTENTIAL!

START NOW

Кој сум јас?

Кој сум јас?

Марио Јовановски е персонален фитнес тренер и инструктор со повеќе годишно искуство во областа на фитнесот, тежинскиот тренинг, правилниот начин на исхрана и спортските суплементи (додатоците во исхрана). Знаејќи ја важноста и улогата на сите овие елементи, успешно им помага на своите клиенти да ја достигнат својата посакувана цел, а тоа е целосно трансформирање и подобрување на пред се животниот стил, здравјето и физичкиот изглед. Инспириран од своето лично искуство, прогрес и трансформација низ годините на своето тело и здравје токму поради фитнес животниот стил, неговата пасија е промовирање, едуцирање и кревањето на св...

Прочитај повеќе

Најнови постови

Craving sugary & salty foods ? How to stop food cravings ?
1 Nov

Craving sugary & salty foods ? How to stop food cravings ?

  Primarily, we should first acknowledge what a craving truly is and what causes them. A cra...
6 важни причини зашто треба да користите WHEY протеин!
6 Sep

6 важни причини зашто треба да користите WHEY протеин!

Whey протеинот не е само "гориво" за големи мускули. Не сфаќајте погрешно, ако имате редовни, интенз...

Видео содржини

Мотивација

Галерија

Успешни приказни

Марио Јовановски е максимален професионалец, кој во моментот навистина ми излезе во пресрет... Во старт ми беше направен режим на исхрана сп...
Жарко Андреев
Сакам да му се заблагодарам на Марио за нашата соработка која траеше околу 7 месеци каде што изгубив околу 32кг. Првичната цел ми беше да ос...
Тоде Петревски
Не можам да ви опишам колку сум горд на постигнатите резултати. Под раководство на најдобриот тренер Марио, постигнавме и ќе постигнуваме уш...
Симе Бунгуров
Погледни ги сите Успешни приказни