Повторно почнувате да вежбате ? “BACK TO THE GYM” aкција со ГОЛЕМИ попусти во Polleo Sport!

BACK TO GYM – ГОЛЕМА АКЦИЈА ВО POLLEO SPORT  – Попуст до 25% на голем број производи кој ќе трае до 15.10. Опремете се за вежбање во новата сезона! Она кое е важно да го знаете е дека првите 100 купувачи ќе добијат и картичка со 10% попуст и ќе станат членови на Лав Клубот.

Опремете се со вашите неопходни суплементи, опрема и облека и се гледаме назад во теретана!

%d1%80%d1%82 34

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *