Welcome

Welcome

To my Fit World

Train

Train

With Me

Personalized

Personalized

Nutrition & Training plans

YOU’VE MADE THE DECISION TO MAKE POSITIVE CHANGES. ALL YOU NEED TO DO NOW IS ACT ON THAT DECISION AND UNLOCK YOUR ULTIMATE POTENTIAL!

START NOW

Who am I?

Who am I?

[spacer height="5px"] [spacer height="20px"] Mario Jovanovski is a professional personal & online fitness coach with 7 + years experience in the field of fitness, including nutrition, weight training and dietary supplements. Knowing the key importance of this elements, he successfully helps his clients achieve their goals, also transforming their lifestyle and improving their health and achieving their desired physique. Inspired by his personal psychological and physical transformation and progress throughout the years, his passion is promoting, educating and raising awareness for the fitness lifestyle, that includes eatin...

Прочитај повеќе

Latest posts

Мускулна маса: Зошто жените не можат да изградат „билдерско“ тело
9 Mar

Мускулна маса: Зошто жените не можат да изградат „билдерско“ тело

Стравот од зголемувањето на мускулна маса до степен којшто го постигнуваат мажите спречува многу жен...
Зошто треба да внесувате протеини непосредно пред спиење?
6 Mar

Зошто треба да внесувате протеини непосредно пред спиење?

Од сите фактори коишто влијаат на мускулниот раст, најголемата препрека до вашата цел може да биде с...
5 неопходни суплементи за одржување на здравјето и формата
2 Mar

5 неопходни суплементи за одржување на здравјето и формата

Секој суплемент има свои предности во зависност од вашата цел, навики, исхрана, буџет... Ама ако тре...

Videos

Motivation

Gallery

Successful Stories

Не можам да ви опишам колку сум горд на постигнатите резултати. Под раководство на најдобриот тренер Марио, постигнавме и ќе постигнуваме уш...
Симе Бунгуров
Сакам да му се заблагодарам на Марио за нашата соработка која траеше околу 7 месеци каде што изгубив околу 32кг. Првичната цел ми беше да ос...
Тоде Петревски
Марио Јовановски е максимален професионалец, кој во моментот навистина ми излезе во пресрет... Во старт ми беше направен режим на исхрана сп...
Жарко Андреев
Погледни ги сите Successful Stories